Esports

Jurgi Oteo, el segon en arribar

Jurgi Oteo en un partit amb l'Athletic Club B / Athletic Club

El Centre d'Esports Sabadell ha fet oficial el fitxatge de Jurgi Oteo, el segon reforç de cara a la temporada 2019-2020. Nascut a Barakaldo (29/08/1996) i format a les categories inferiors de l'Athletic Club, Oteo arriba procedent del Barakaldo, equip que ha disputat el playoff d'ascens a Segona Divisió, on va arribar en el marcat d'hivern després que l'Athletic Club el cedís per disputar la segona volta. Diversos equips han intentat aconseguir els serveis d'un jugador que aquest any acabava el seu vincle amb l'Athletic Club.  En aquest últim tram de la temporada, Oteo ha tingut un paper destacat en el Barakaldo sent una peça clau en els esquemes d'Aotir Larrazabal.

Jurgi Oteo és un jugador dretà d'atac que destaca per les seves qualitats tècniques i per la seva polivalència. Tot i la seva joventut, Oteo té experiència a la Segona Divisió. La seva tècnica individual i el domini amb les dues cames, li permet jugar per les bandes, mitjapunta o de '9'.

"Tècnicament és molt bo"

El director esportiu Jose Manzanera ha confessat que seguia des de fa diverses temporades al jove jugador basc: "quan estava al filial del Llevant B el volia però va ser impossible. En el Còrdova també ho vam intentar pel primer equip però l'Athletic Club era reticent. L'any passat també el vaig voler portar aquí a Sabadell", ha assegurat. Tanmateix, segons ha comentat ManzaneraOteo és un jugador "tècnicament molt bo, que ha après a competir en aquelles terres i amb un perfil personal que s'adaptarà al vestidor". Amb aquesta incorporació, Hidalgo comptarà amb un jugador que donarà "versatilitat" en l'atac arlequinat.

Publicitat

Tranquil·litat

Després de les arribades d'Ian Mackay i Jurgi Oteo, s'espera que aquesta setmana el Centre d'Esports Sabadell faci oficial l'arribada d'entre dos i tres jugadors, dues d'elles, amb fitxa sub-23. Tot i això, el missatge que es vol transmetre és de "tranquil·litat" perquè el Club anirà "avançant en funció de com avanci el mercat". Cal recordar que Antonio Domínguez i Nico Delmonte van arribar amb la lliga ja començada.

Cares noves en el cos tècnic

Aquest dilluns també s'han donat a conèixer les novetats del cos tècnic liderat per Antonio Hidalgo. El tècnic de Canovelles tindrà a Pablo Doñate, procedent de les categories inferiors del Girona FC, que arriba al Centre d'Esports per desenvolupar la tasca d'entrenador de porters en substitució de Marc Antoni. Tanmateix, Miguel Ángel Rodríguez, membre de la secció històrica del Club, serà el nou delegat i Ignasi Salafranca continuarà sent l'analista tècnic, una tasca que ja va desenvolupar en l'ultim tram de la temporada passada.

Així doncs, el cos tècnic quedarà format amb els següents set membres: Antonio Hidalgo, Juvenal Edjogo, Xavi Moñino, Pablo Doñate, Ignasi Salafranca, Miguel Ángel Rodriguez i Jordi Bransuela.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top