Esports

El Sabadell renova dos anys els joves Jandro i Marc Asturgó

Jandro Moreno i Marc Asturgó començaran la pretemporada amb el primer equip/CES (cedida)

A més de tancar la renovació d’Ángel Martínez, el Centre d’Esports també s’ha volgut assegurar la continuïtat de dues peces joves amb futur. Alejandro Moreno, Jandro, i Marc Asturgó, ambós de 19 anys, han renovat contracte per dues temporades i començaran la pretemporada a les ordres d’Antonio Hidalgo amb el primer equip. Després ja es decidirà si el millor és optar a una possible cessió per agafar minuts i experiència en una altra categoria.

Jandro i Marc van ser dos elements claus en l’ascens del juvenil a Lliga Nacional la passada temporada. El de Ca n’Oriac com a davanter golejador, amb més de 20 dianes, i el segon en la línia defensiva, amb una gran sortida de pilota amb la cama esquerra. De fet, van viure en dinàmica del primer equip durant quasi tota la segona volta i Jandro va arribar a debutar a Segona B de la mà de Kiko Ramírez, jugant un total de 30 minuts repartits entre Espanyol B (Sant Adrià), At. Llevant i València Mestalla a la Creu Alta. Ho va fer, això sí, en unes circumstàncies molt adverses i en plena dinàmica negativa de l’equip. Marc Asturgó va anar convocat en quatre partits sense arribar a debutar. A partir del dia 15 tornaran a ser protagonistes amb el gruix de futbolistes del primer equip arlequinat que iniciaran la pretemporada. També n’hi haurà més de joves per completar el grup, ara integrat per 11 efectius sèniors.

D’altra banda, la proposta del grup tercer que la Territorial Catalana presentarà el 10 de juliol a la Comissió Mixta de Segona B està formada pels 11 catalans, 7 valencians i 2 aragonesos, quedant fora els 3 balears que anirien al grup primer. Tocarà esperar la decisió definitiva perquè sembla que hi ha forces veus discrepants.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top