Publicitat
Ciutat

Tancat el 100 Montaditos, el grup que el gestiona estudia diferents possibilitats pel seu local

El Grupo Restalia, propietari de 100 Montaditos, estudia diferents possibilitats pel local ubicat al Racó del Campanar, al Centre, segons han informat fonts de l’empresa al D.S. Des del passat dilluns 22 de juliol l’establiment està tancat per motius que es desconeixen. L’empresa ha retirat el nom del local del seu exterior.

Publicitat

El 100 Montaditos, tancat aquest dijous, al Racó del Campanar / D.S.

Grupo Restalia té entre les seves marques establiments molt populars com les cerveseries La Sureña, les hamburgueseries The Good Burger, els sucs i entrepans Panther, el mexicà Pepe Taco i les pizzes DPM.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top