Ciutat

El Mercat Central, model d’inspiració per la reforma de les llotges d’Eivissa

Representants dels mercats municipals d’Eivissa van visitar dimecres el Mercat Central de Sabadell, com a model d’exemple per iniciar la reforma dels mercats de l’illa. Durant la visita, la regidora de Comerç d’Eivissa, Dessiré Ruiz, es va entrevistar amb l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la regidora de Comerç, Consum i Turisme, Sònia Sada.

Sada, Ruiz i Farrés, al Mercat / CEDIDA

L’alcaldessa va apuntar que “estem molt contents que el Mercat Central sigui un referent arreu i de poder acollir delegacions que, com en el cas d’Eivissa, el trien com a model”. I va aprofitar per fer un reconeixement i remarcar l’esforç i treball dels paradistes alhora que va dir que aquest equipament “contribueix a situar Sabadell en el mapa de manera molt destacada”.

Per la seva part, Dessiré Ruiz -que encapçalava la delegació- va destacar que “el Mercat Central de Sabadell és un bon referent, tant la zona de la llotja com l’àmbit dels pagesos, i també la seva experiència en els diferents aspectes relacionats amb la rehabilitació”. A Eivissa tenen al endavant el repte de reformar el Mercat Nou, el Mercat Vell i Sa Peixeteria.

Comentaris
To Top