Esports

El palista Luca Khidasheli juga el Campionat d’Europa benjamí i aleví

Luca és una de les grans promeses del tennis taula sabadellenc/ CNS (Cedida)

La jove promesa del tennis taula del Club Natació Sabadell, Luca Khidasheli, s’ha desplaçat cap a França per competir a l’Europ MiniChamps, el Campionat d’Europa de tennis de taula per a palistes benjamins i alevins de primer any. El jugador sabadellenc, campió de Catalunya i tercer d’Espanya benjamí, afront la cita davant els millors palistes europeus de la seva edat i fins i tot algun representant oriental que també competirà en una cita que va crear el belga Jean Michel Saive, excampió d’Europa absolut.

La competició s’iniciarà aquest divendres per acabar el diumenge a la ciutat francesa de Schiltingheim. En la categoria de nascuts l’any 2008 hi ha més de 100 jugadors. Pel representant del Club Natació es tracta d’una excel·lent oportunitat per seguir creixent i aprenent en la seva formació esportiva i personal. Khidasheli ha treballat amb molta intensitat les darreres setmanes a la sala de tennis taula de l’entitat a Can Llong per arribar en les millors condicions a la cita.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top