Publicitat
Diners

Tanca Maria Teresa, la històrica botiga de roba de Sol i Padrís

Maria Teresa Sallas, a l’interior de la seva botiga amb les peces de roba rebaixades / ÓSCAR ESPINOSA

La falta de relleu generacional està fent estralls en el comerç tradicional de Sabadell. Clarasó, La Moda, Ferreres i Ribas són les últimes botigues de la ciutat que han tancat a la ciutat durant l’últim any. Ara s’hi afegeix Maria Teresa, la botiga de moda de dona de referència a Sol i Padrís.

Després de 35 anys al carrer Alguersuari i Pasqual, Maria Teresa Sallas, de 69 anys, es jubila. Ahir, l’establiment va començar el període de liquidació d’existències, que s’acabarà el pròxim 30 de setembre, moment en què abaixarà la persiana. D’aquesta manera, es posarà fi a la segona generació de botigueres que va iniciar la seva mare, Teresa Vila, fa 75 anys quan va obrir una merceria al carrer Gorina i Pujol. L’any 1981, Maria Teresa Sallas va agafar el relleu familiar i va incorporar roba de dona.

Els seus dos fills, de 44 i 43 anys, no han volgut continuar amb el negoci familiar. “S’ha de veure si podem fer tractes amb algú a qui li pugui interessar la botiga”, ha indicat. Fins i tot, Sallas està disposada a traspassar la seva cartera amb uns 2.000 clients. Sallas defensa que l’èxit del seu establiment era “l’atenció personalitzada que a les grans superfícies no hi és”, i afegeix que “els clients han esdevingut amics al llarg d’aquests anys i deixar-los és el que més em dol”. De fet, ja els ha enviat una carta per anunciar-los el tancament. Ara podrà dedicar més temps al seu net.

Publicitat
Comentaris
To Top