Ciutat

Satisfacció entre els usuaris un cop reoberta l’estació d’autobusos

“Ja era hora”, afirma Maria Mercè Torras, asseguda a l’andana de l’estació d’autobusos de Sabadell abans d’agafar el seu cap a Castellar. Ella ha estat una de les primeres usuàries que ha estrenat les obres que s’han fet aquest estiu a l’estació, que avui ha recuperat la normalitat i, per tant, tots els usuaris ja no s’han de desplaçar a les parades alternatives i tots els busos recuperen les habituals.

L’estació d’autobusos, un cop acabades les obres / ÓSCAR ESPINOSA

L’estació ha quedat reoberta a les 9.30 h d’aquest matí després de dos mesos d’obres, que van començar el 26 de juny. Durant aquest temps principalment s’ha refet el paviment, ara de formigó, deixant enrere les llambordes que hi havia antigament. Els treballs han tingut un pressupost de 300.000 euros i encara s’allargaran uns dies amb les darreres tasques de senyalització.

Segons Torras, ara “més bé no ho podem tenir”, i celebra que per a la Festa Major ja es pugui fer servir l’estació. Des de Santa Perpètua va i ve cada dia Habib Maliki, que també valora molt positivament el resultat de les obres. “Abans ho veia molt desgastat, com que faltava obra, ho han arreglat i em sembla molt bé”, explica Maliki.

Si bé els usuaris estan satisfets amb les obres, amb el que no ho estan és amb les parades provisionals que han hagut de fer servir mentre duraven els treballs. “Ara tot està molt bé, però on hi havia les parades no ho estava, perquè no hi havia ni bancs ni ombra”, critica l’usuària Julia Rodríguez. 

“Tot ha anat com estava previst”

El tècnic de les obres, Arnau Solé, ha destacat que “tot ha anat com estava previst” i que els pròxims dies se seguiran duent a terme algunes tasques de senyalització.

La TUS també ha estat informant els usuaris durant tot el dia. L’encarregat de fer-ho ha estat el treballador Josep Pinyol, segons el qual “es tracta d’explicar a la gent que ja tornem a fer el recorregut amb normalitat”. L’arrencada s’ha fet sense incidents, també s’ha notat que no han començat les escoles i que encara hi ha gent de vacances. Pinyol apunta que “havíem posat avisos a les parades i la gent ja estava una mica preparada”, i constata que “tampoc hi ha hagut gaire incidència perquè la gent ja veu que passen els autobusos”.

L’estació d’autobusos, en obres fins al 2 de setembre

Comentaris
To Top