Ciutat

Finalitzen les obres de la plaça Indíbil i Mandoni, a l’Eixample

Les obres han permès ampliar l’espai per als vianants i renovar els espais de jocs i d’estada

Fotografia de la plaça, amb el seu aspecte actual / AJUNTAMENT DE SABADELL (CEDIDA)

Després de sis mesos, les tasques de rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni han acabat. Les obres han tingut un pressupost de 160.000 euros i han permés integrar part del carrer de Buxeda a la plaça i ampliar la zona de jocs infantils i d’estada. L’objectiu era millorar la mobilitat al barri tot ampliant l’espai públic de la plaça i fent-ho més accessible als vianants.

Per fer-ho, d’una banda, s’ha suprimit el tram asfaltat del carrer de Buxeda entre el carrer de Sant Sebastià i la carretera de Barcelona. Es genera d’aquesta manera un nou espai per a vianants, amb el possible accés puntual de vehicles de manteniment i de veïns cap als garatges. També s’ha augmentat i renovat la superfície destinada a jocs infantils i la zona d’estada. Ambdós espais s’han equipat amb nous elements, tant jocs infantils com bancs i cadires individuals. S’ha mantingut però el mobiliari existent i la font. També s’ha renovat la jardineria i s’han plantat nous arbres.

Comentaris
To Top