Ciutat

Busquen un veí de la Roureda que es va perdre divendres a la Plana del Pintor

Veïns del nord de la ciutat busquen el sabadellenc Antonio Sanmartín, està perdut des de divendres, 6 de setembre. Sanmartín és veí del barri de la Roureda i l’última vegada que se’l va veure era a la Plana del Pintor. Demanen la col·laboració ciutadana.

Un cartell anuncia la desaparició de Sanmartín / CEDIDA

Segons la descripció facilitada per la família, aquest veí té 74 anys i fa 1,75 m. L’últim cop que el van veure vestia amb una camisa de quadres de color grana i uns pantalons de tipus xandall i unes sabates de color blau fosc.

Des de la Red Solidaria la Planada de Sabadell i l’associació SOS Desaparecidos faciliten els telèfons 642 650 775 i 649 952 957 i el correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es per tal que si algú en té informació pugui facilitar-la.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top