Ciutat

L'institut Sabadell passa a les semifinals del Concurs de Coneixements Financers

L’institut Sabadell anirà a les semifinals del Concurs de Coneixements Financers que se celebrarà a La Corunya a finals d’aquest mes. Aquest esdeveniment l’impulsen el Banc d’Espanya i la Comissió Nacional del Mercat de Valors dins del marc del Programa d’Educació financera.

L'equip de l'Institut Sabadell / Cedida

L’objectiu del programa i del concurs és fomentar la cultura financera entre els més joves en temes com l’estalvi, la inversió o la planificació de les finances personals, entre d’altres. “És una manera diferent de començar el curs, i el concurs també és motivador perquè els alumnes assimilin aquestes matèries”, explica Laura Moreno, professora d’Economia de l’institut Sabadell.

L’equip sabadellenc, format per 5 alumnes que aquest curs començaran segon de batxillerat, ha superat aquest dimarts l'equip d'un institut de Múrcia. Moreno ha explicat que ha sigut una fase molt renyida. Els murcians haurien aconseguit superar els sabadellencs durant la primera fase de preguntes, però cap a l’equador de la jornada, els de l’institut Sabadell s’han posicionat al capdavant.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top