Publicitat
Esports

Amb la lliçó apresa

Quico Díaz no va tenir un retorn esperat a Can Rosés / LL. Franco

Toca passar pàgina. El Sabadell Nord afrontava la vista a Can Rosés amb una plaga de baixes i es va notar. Tot i els bons primers minuts dels de Quico Díaz, dues dianes pràcticament consecutives d’Albert Villegas, a la sortida d’un servei de cantonada, i d’Héctor García, en finalitzar un contracop, van deixar el partit molt encarrilat per als interessos dels rubinencs: “A la primera meitat, ajudats pels gols, el Rubí ens va superar en tot”, confessava Díaz. Poc abans del descans, un corner a favor dels sabadellencs va ser el preludi del tercer gol dels locals, obra de Sergi Estrada (3-0).

A la represa, tot i el resultat que marcava l’electrònic, el Sabadell no va abaixar els braços i va continuar buscant amb insistència la porteria rival tal com va assegurar el tècnic dels arlequinats: “Una de les notes positives és que l’equip no va perdre la cara al partit. Aquesta és la línia que hem de seguir”. En el minut 75, Albert Luque maquillava el marcador situant el definitiu 3 a 1. De cara al pròxim duel davant el Manlleu, Díaz recuperarà Anzo i Arnau.

Publicitat

Jornada nefasta per als representants de Segona Catalana

Retorn amarg. El Tibidabo Torre-romeu no va poder estrenar-se amb una victòria davant el Calaf (2-3) tot i capgirar un 0 a 1 en contra. En el minut 15, els de Jesús Díaz Vaquero van encaixar un gol polèmic –foto– després que l’àrbitre no xiulés el llançament a pilota parada. Tot i el gerro d’aigua freda, Fran Espinosa, l’home més incisiu dels blanc-i-vermells, va fer l’empat a 1 i va assistir Antonio Mesa per avançar els de Torre-romeu amb un obrir i tancar d’ulls (2-1). Res feia pensar en un canvi de guió quan els visitants, amb una bona jugada col·lectiva, superaven l’entramat defensiu per igualar el marcador abans del primer temps (2-2). En el segon temps, el Tibi va sortir una mica més apàtic i el Calaf ho va saber aprofitar: una badada de la defensa sabadellenca l’aprofitaria Isidre per assistir Darío i situar el definitiu 2 a 3. Tot i intentar-ho, els de Vaquero van desaprofitar una bona oportunitat per sumar els primers punts. Pel que fa a la resta de representants de la Segona Catalana, Sabadellenca i Sabadell B tampoc van puntuar. D’una banda, els de Jesús Rueda Betis van caure per la mínima al Municipal de La Creu davant Les Franqueses (0-1); mentre que el Centre d’Esports tampoc va poder puntuar davant el Gironella (1-4). Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Sergi Jurado, els visitants van poder capgirar el marcador per acabar guanyant per 1 a 4 en un duel marcat per l’expulsió per doble amonestació d’Adam Partida quan el resultat era d’empat a 1.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top