Diners

Auser Sabadell dona la benvinguda al nou Renault Clio

La presentació del nou Renault Clio al concessionari de Sabadell
La presentació del nou Renault Clio al concessionari de Sabadell / LL. FRANCO

Punter en tecnologia. Auser, el concessionari oficial de les marques Renault i Dacia del grup Movento, va presentar dijous passat en exclusiva el nou Renault Clio a les instal·lacions del concessionari de la ciutat. Un espai remodelat ara fa un any.

Amb la presència de més d’un centenar d’assistents, Antoni Sánchez, gerent d’Auser Sabadell, va assegurar que “l’arribada del nou Clio significarà la icona d’una nova generació més esportiva amb l’ADN del primer ara fa 30 anys”. En la mateixa línia, Sánchez va comentar que la cinquena generació del vehicle més tecnològic de la marca “serà un referent dels cotxes urbans”, va comentar.

Comentaris
To Top