Publicitat
Esports

Óscar Salguero, subcampió del món del 100 m braça

Salguero no ha pogut revalidar el títol del 2017

El nedador sabadellenc Óscar Salguero s'ha proclamat subcampió del món dels 100 m braça SB8 amb un temps de 1:08.97, a només 13 centèsimes del rus Andrei Kalina (1:08.84). Un resultat que deixa al sabadellenc sense poder reeditar el ceptre mundial aconseguit l'any 2017.

Publicitat

Salguero, que arribava a la cita en un bon moment de forma tal com va comentar en el Diari de Sabadell, va obtenir la millor marca en les rondes prèvies però a la final no ha pogut superar la seva bèstia negra. El pròxim gran repte de Salguero serà els Jocs Olímpics de Tòquio on intentarà rebaixar el rècord del món (1:07.01).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top