Esports

Josu: "És impossible relaxar-nos perquè estaríem morts"

Josu s'abraça a Néstor després de guanyar a Bunyol /Ll. Franco

El Sabadell vol allargar el seu moment dolç en aquesta lliga després d'instal·lar-se, per primera vegada en 8 anys, en zona de play-off. Josu Ozkoidi assegura que "al vestidor no es nota cap mena d'eufòria. Fa uns mesos ho vam passar molt malament i ara estem contents amb aquesta situació i ens fa agafar confiança, però deixem l'eufòria per l'aficionat, que també s'ho mereix. És impossible relaxar-nos perquè en aquesta categoria estaríem morts. Cal seguir treballant al màxim i mantenir el peu a l'accelerador".

Amb el sistema dels dos carrilers llargs, Óscar Rubio i Josu Ozkoidi s'han convertit en peces claus i protagonistes en alguns gols. El basc com a assistent. "El míster vol que tinguem recorregut i de moment les coses ens estan sortint força bé. Això és feina de tot l'equip. És un cúmul de conceptes que ens permeten als carrilers tenir més llibertat i fer mal als rivals. En el meu cas, també haig de defensar el meu lateral i requereix un esforç superior, però em trobo fort i les sensacions són excel·lents. Em sento molt a gust".

Publicitat

L'equip també ha guanyat en seguretat respecte a l'any passat, quan el rival marcava amb mitja ocasió. Ara el Sabadell és sòlid i el porter Mackay ja suma 352 minuts sense rebre cap gol. "És un altre factor clau en aquesta categoria. Es nota moltíssim, ara no tenim por que el rival tingui la pilota perquè sabem que tindrà moltes dificultats per arribar i marcar. Tot l'equip guanya en confiança".

El pròxim repte hauria de ser l'Orihuela, un partit que penja d'un fil pels problemes que presenta l'estadi de Los Arcos i la negativa del club escorpí a canviar d'escenari. Ara mateix ningú pot garantir que es pugui jugar. "Nosaltres ens hem de mantenir al marge, això és una cosa dels de dalt. Ens hem de dedicar a treballar i preparar el partit de la millor manera possible. Tampoc li donem moltes voltes". De totes maneres, adverteix que l'Orihuela estarà amb moral després de guanyar al Rico Pérez per 1-3. "Tot i ser un nouvingut com La Nucía, està demostrant un bon nivell, amb jugadors experimentats. Nosaltres, però, anirem a guanyar, sense especular". Això... si es juga.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top