ESPORTS

Hidalgo: “L’1-0 ha condicionat, però hem estat molt superiors”

Hidalgo, en una de les parades del partit per hidratar-se / Ll. Franco

Antonio Hidalgo ha valorat positivament l’empat i l’esforç del seu equip, però ha vist opcions de poder guanyar després de dominar una gran part del partit. Aquestes han estat les seves reflexions:

“L’1-0 és una acció que no es pot produir i ha condicionat moltíssim. Ha estat difícil atacar davant un rival tan tancat i ens ha costat a la primera part. En el descans, he demanat als jugadors que el domini s’havia de traduir en més coses i així ha estat. Hem estat molt superiors i hem merescut l’empat. La llàstima és que quan millor estàvem ha arribat l’expulsió de Pascual. Tot i això, encara hem tingut alguna acció d’Adri Cuevas per guanyar”.

“La gespa? Tothom ha vist com estava, jo no buscaré excuses. He preguntat als jugadors si volien canviar de sistema per l’estat del terreny de joc i la resposta ha estat clara. Som un equip que proposa i ho hem intentat fer. Un camp amb millors condicions ens hauria afavorit. De totes maneres, estic content del comportament dels futbolistes i penso que seguim en el bon camí”.

Per la seva banda, l’autor del gol, Néstor Querol, que s’estrenava aquesta temporada, ha subratllat que “el més important és que ha servit per puntuar i fer una mica de justícia. Penso que excepte el gol encaixat, hem estat molt superiors i hem dominat totalment el partit. Ha vingut l’expulsió quan millor jugaven. Ara hem de fer bo aquest punt guanyant l’Olot la setmana que ve a casa. És fonamental fer-se forts a casa si volem aspirar a objectius importants”.

El Sabadell esgarrapa un meritori punt a Los Arcos (1-1)

Comentaris
To Top