ESPORTS

El Sabadell esgarrapa un meritori punt a Los Arcos (1-1)

El conjunt arlequinat continua sense perdre fora de casa

Néstor Querol celebra el gol que ha significat l'empat definitiu /Lluís Franco

Positiu. El Sabadell ha sabut reaccionar a un gol matiner de l’Orihuela per emportar-se un meritori punt de Los Arcos en un duel marcat per l’estat del terreny de joc. Els arlequinats han dominat de manera aclaparadora, però només han trobat la recompensa amb el gol de Néstor Querol a la segona meitat. La sensació és que el premi s’ha quedat curt.

El Sabadell tenia clar que seria un partit complicat per la situació del terreny de joc. Manuel Lanzarote ha estat la principal novetat en l’onze inicial. De fet, és la primera titularitat del barceloní aquesta temporada en lloc del lesionat Aarón Rey. Sense temps d’aposentar-se al camp, el conjunt arlequinat ja perdia. Ha estat en la primera aproximació local i l’única rematada entre pals de tot el partit. El veterà Cases ha ajustat un cop de cap al pal esquerre, guanyant l’espatlla als centrals. Res ha pogut fer Ian Mackay, qui ha vist trencada la ratxa d’imbatibilitat en 360 minuts. L’Orihuela, en el moment de marcar, es trobava amb 10 homes per la lesió de Chechu.

A partir d’aquest moment, el duel s’ha convertit en un absolut monòleg arlequinat. Domini total, possessió de pilota insultant, però sense generar situacions d’autèntic perill. Un intent de vaselina de Néstor avortat pel porter Emilio ha estat la millor ocasió del conjunt d’Antonio Hidalgo davant un Orihuela tancat de manera descarada.

A la represa, s’ha intensificat la pressió arlequinada. L’entrada d’Aitor Pascual ha donat més dinamisme per banda dreta i el Sabadell ha arribat de manera constant a l’àrea d’un Emilio salvador en el llançament d’una falta de Lanzarote que buscava l’escaire. En el córner posterior, Pedro Capó ha demanat penal quan es disposava a afusellar un rebuig. Antonio Hidalgo se l’ha jugat del tot amb el debut de Boris Garrós en lloc de Pajarero. La recompensa arribaria en el minut 73 en l’enèsima pujada de Josu per banda esquerra i perfecta resolució de Néstor Querol amb un xut inapel·lable. En aquell moment, les sensacions del partit eren clarament favorables al Sabadell, però l’expulsió d’Aitor Pascual ha frenat la reacció arlequinada. El jove jugador, amb una groga, ha fet una entrada massa impetuosa. Això ha propiciat el retorn d’Aleix Coch per Lanzarote i mantenir l’ordre defensiu.

Tot i jugar amb inferioritat numèrica, el Sabadell no ha patit gaire i fins i tot ha gaudit d’un parell d’opcions a la contra per guanyar, sobretot en una acció d’Adri Cuevas que ha xutat fluix a les mans d’Emilio. El punt es pot considerar positiu. El Sabadell perd la seva posició de play-off, però continua sense conèixer la derrota fora de casa.

FITXA TÈCNICA

Orihuela: Emilio; Badal, Pina, Inglés, Fondrella, Javi Llor (Porcar, m. 74), José Carlos, Brian, Antonio, Chechu (Nico, m. 8) (Pitu, m 81) i Cases.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Pajarero (Boris, m. 67), Grego, Josu, Ángel Martínez, Óscar Rubio (Aitor Pascual, m. 60), Adri Cuevas, Néstor, Lanzarote (Aleix Coch, m. 78) i Boniquet.

Àrbitre: Lou Ballano, comitè aragonès. Grogues: Nico, Badal, Porcar, Pina, Pajarero; vermella: Aitor Pascual (doble amonestació, m. 77).

Gols: 1-0, min. 8: Cases; 1-1, min. 73: Néstor Querol.

Incidències: Municipal Los Arcos, uns 1.000 espectadors. La graderia principal estava precintada pels danys a la seva estructura.

Hidalgo: “L’1-0 ha condicionat, però hem estat molt superiors”

Comentaris
To Top