Esports

Marc Sánchez deixa el CN Sabadell després de 9 temporades

/ CEDIDA

Notícia inesperada. Aquest dimecres al migdia, el Club Natació Sabadell ha fet oficial que el capità de l'equip masculí de natació, Marc Sánchez, posava punt final a l'etapa després de 9 temporades defensant els colors del Club. El nedador de ses illes ha decidit centrar-se en els estudis de Turisme i prioritzar la seva carrera professional fora de l'aigua. A partir d'ara, Sánchez s'incorporarà a la disciplina del CN Voltor Balear, club on va fer els primers passos. En el mateix comunicat, el CN Sabadell ha volgut "agrair" a Sánchez "tots els anys de dedicació i l'emplacem en un futur per tornar a creuar-nos en els mateixos camins".

Publicitat

El nedador de Palma de Mallorca era un dels membres de l'equip més veterans. Sánchez ha acumulat un grapat de títols nacionals individuals i ha estat protagonista en campionats d'Europa, mundials i en els darrers Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016). Tanmateix, el nedador de 26 anys l'any 2017 va fer una de les millors temporades: campió d'Espanya absolut i una quarta posició en el campionat d'Europa a Copenhaguen en els 400 metres estils. Un any més tard, i seguint la bona dinàmica de les últimes temporades, Marc Sánchez va pujar al podi en el relleu 4x200 m dels XVII Jocs del Mediterrani, així com una meritòria cinquena posició a l'Europeu de Glasgow de piscina llarga en la mateixa prova amb un temps de 7:13.07, convertint-se en el nou rècord d'Espanya d'aleshores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top