Esports

Sabadell es converteix en Vila Esportiva Universitària

El rugbi és un dels esports que es practicaran / Ll. Franco

Bona notícia per a l'esport sabadellenc. La nostra ciutat acollirà les competicions d'equip de la 35a edició dels Campionats de Catalunya universitaris entre els mesos de novembre i el març del 2020, prenent així el relleu a l'Hospitalet de Llobregat, seu de l'edició anterior. La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes, ha rebut, durant l'acte celebrat al Paranimf de la Universitat de Barcelona, el relleu de l'Hospitalet com a Vila Esportiva Universitària.

Durant 5 mesos, les instal·lacions esportives de la ciutat acolliran les diferents competicions d'equip que formen el programa esportiu dels campionats que engloba el bàsquet femení i masculí; futbol 11 masculí; futbol 7 femení; futbol sala masculí i femení; handbol masculí i femení; rugbi 7 masculí i femení, i voleibol masculí i femení. Els campionats s'estructuren en una sèrie de jornades, semifinals i finals, que estan previstes entre els dies 3 i 5 de març.

Publicitat

La tria de Sabadell com a seu ha estat promoguda per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), encarregada aquest any de coordinar l'Esport Català Universitari, amb el suport de la resta d'universitats catalanes. La qualitat dels equipaments esportius i la capacitat tècnica per absorbir aquest tipus de campionats han estat les claus, a més de la proximitat entre instal·lacions i la mateixa UAB. A Sabadell, a més, està ubicada la seu de la Facultat d'Economia i Empresa de l'Autònoma.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top