Publicitat
Ciutat

Els Saballuts coronen el 2d8f per tercera vegada

Els Saballuts van visitar dissabte Montserrat, un dels actes importants del 25è aniversari de la colla. A la plaça Santa Maria hi van descarregar 2pd4, un 4d7, un 3d7, un 2d6, un pd5 i van tancar l’actuació amb 2pd4 en reivindicació per la llibertat dels presos polítics. L’actuació de dissabte va permetre diversos canvis i estrenes de baixos i al tronc.

Els Castellers de Sabadell a Montserrat / SABALLUTS (CEDIDA)

L’endemà, els sabadellencs van assistir a les Corts amb motiu de la Festa Major del barri barceloní. Després d’una cercavila, diversos actes populars amb les colles geganteres, les de foc, i el pregó d’inici de Festa Major, va començar l’actuació castellera amb els Castellers de Barcelona, els Castellers de Sants, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sabadell.

La colla sabadellenca va obrir l’actuació amb 2dp4, i a primera ronda es va anotar el quart 7d8 de la temporada. Un 7d8 assolit amb molt èxit, impecable pel que fa al tronc, i que no va aparentar cap mena de dificultat en la seva descarregada. 

Publicitat

Els Saballuts, a les Corts / ADRIÀ SIMÓ (CEDIDA)

Però acabada la primera ronda es va aturar la Diada de Festa Major de les Corts, després del 2d8f que els Saballuts van coronar per tercer cop aquesta temporada. La torre folrada, que feia dues setmanes havien descarregat a Cervera amb èxit total, havia demostrat molta actitud, ganes i esforç a l’assaig; però amb la caiguda que es va patir ahir a les Corts, diverses complicacions en la gestió de l’assistència mèdica i sanitària van requerir que la jornada s’hagués de suspendre a les 14.30 h. L’altra vegada que la van descarregar va ser per aquesta Festa Major de Sabadell.

Fins aleshores, a la plaça Comas, els Castellers de Barcelona van descarregar el 3d8 i el 4d8; els Castellers de Sants, el 3d8 i el 2d7; i els Castellers de la Vila de Gràcia van assolir el 3d8.

Els Saballuts tornen avui al seu local del carrer dels Emprius amb la intenció d’anar a màxims a la seva Diada, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top