Ciutat

Sabadell tanca tres passos del riu Ripoll davant la previsió de pluja intensa

Una passarel·la del riu Ripoll, en una imatge d'arxiu / DIARI DE SABADELL

L’Ajuntament de Sabadell manté activat la fase de prealerta per intensitat de pluja i de vent, després que el Servei Meteorològic de Catalunya hagi previst que durant les properes hores hi haurà risc de pluja i de vent fort.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha tancat des de dilluns i preventivament tres passos del riu Ripoll. Es tracta del pas del molí d’en Torrella, el pas de Can Bages (el que hi ha davant del molí d’en Mornau) i el pas de la Clota (el que va de Can Puiggener als plans d’Arraona). Aquesta mesura es pren seguint les recomanacions de la Generalitat per senyalitzar i tancar els accessos a zones inundables i de tenir especial cura de les activitats a les lleres dels rius.

La previsió per aquestes hores és que es puguin acumular més de 100 mm en tan sols 24 hores, una xifra que es podria duplicar fins a 200 en alguns punts. A més, aquest dimarts les precipitacions puntualment aniran acompanyades de tempesta.

La previsió és que la pluja s’allargui fins aquest dimecres al migdia, quan s’espera que a poc a poc el front es retiri.

El temps: pluges intenses

Comentaris
To Top