Diners

Es constitueix la comissió d’Aigua i Energia de la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Sabadell va celebrar dimarts passat la primera sessió de la nova comissió d’Aigua, Energia i Medi Ambient. Aquest nou òrgan consultiu neix del desdoblament de l’anterior comissió d’Indústria, Energia i Innovació. Així s’ha conformat per a aquest mandat 2019-23 les comissions d’Aigua, Energia i Medi Ambient, per una banda, i la d’Empresa i Coneixement, per l’altra. Està presidida per Eulàlia Planes i ha començat a proposar com a línies estratègiques de treball el futur de l’energia en el sector de l’automoció, l’autoproducció, el consum compartit d’energia i l’economia circular, entre altres.

Constitució de la comissió d’Aigua i Energia a la Cambra / CEDIDA

També s’ha constituït recentment la comissió d’Internacionalització amb Ramon Gabarró com a president i Ariadna Marín a la vicepresidència. Durant la primera sessió ja es van apuntar els temes que tindran una rellevància més important durant els pròxims mesos com són el Brexit, la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina o les dificultats amb les quals es troben les empreses per trobar personal format en comerç internacional.

Constitució de la comissió internacional de la Cambra / CEDIDA

Aquest és un nou pas després de la constitució del nou ple de Cambra de Comerç de Sabadell que va tenir lloc el passat 7 de juny i que està format 41 empresaris i representants de la demarcació. Al juliol es van escollir els presidents de les sis comissions i en darreres setmanes s’estan constituint per treballar en els reptes per als pròxims anys.

Comentaris
To Top