Ciutat

Els veïns desallotjats per la pluja a Ca n’Oriac no podran tornar a casa aquesta setmana

L'immoble afectat a Ca n'Oriac / LLUÍS FRANCO

La vintena de veïns de Ca n’Oriac de Sabadell desallotjats dimecres no podran tornar a casa seva aquest divendres, com s’havia previst inicialment. Tot i que la Policia Municipal ha aixecat el precinte de l’immoble, situat al número 1 del carrer Peñalara, les condicions dels habitatges encara no són les òptimes per fer-hi vida per l’alt nivell d’humitat que hi ha, que de retruc impedeix tornar a fer la connexió amb la xarxa elèctrica.

Operaris municipals han treballat aquests darrers dies per desembossar les canonades de l’immoble i el terrat, a la vegada que la comunitat està fent les gestions necessàries per fer les reparacions a l’edifici. Això suposarà tornar a posar el guix caigut a sostres i parets, repintar i sobretot revisar el sistema elèctric, que s’ha vist afectat per les filtracions d’aigua. En tot moment, l’Ajuntament apunta que s’està acompanyant els veïns en les gestions.

Per aquest motiu, si bé els veïns poden tornar a les cases, no s’hi pot fer vida normal. Del total de 19 desallotjats, l’Ajuntament ha reallotjat vuit persones a hostals de la ciutat, mentre que la resta es troba a casa de familiars.

El bloc afectat per la pluja a Ca n’Oriac no pateix danys estructurals

Comentaris
To Top