Ciutat

L’Espai Natura Fundació 1859 dona la benvinguda a la tardor

La Festa de la Tardor en una edició anterior / JAUME CUSIDÓ

La masia de Can Deu delebra aquest diumenge una nova edició de la Festa BBVA de la Tardor de l’Espai Natura Fundació 1859, una cita que de 10.00 a 15.00 hores obrirà les portes d’aquest espai al nord de la ciutat amb tot d’activitats gratuïtes d’oci familiar, dedicats als productes agrícoles i forestals de tardor. En l’edició de l’any passat es van reunir unes 6.500 persones.

La proposta reuneix tot d’activitats al voltant dels productes agrícoles i forestals de tardor, entre les quals visites a la granja i al Museu de la Vida al Camp, propostes per a la canalla  amb tallers de natura, la Castanyera conta-contes i jocs autònoms, o una exhibició d’escultura amb carbasses. A més, es podrà participar en concursos de dibuix infantil i de fotografia de la festa, un mercat de productes agrícoles i forestals, un espectacle itinerant La Banda forània i l’espectacle infantil Senglars i Guillots, a càrrec d’Open Smiles.

La proposta comptarà amb un mercat d’aquests productes i un espai gastronòmic amb tasts de platets de tardor, que costarà 4 euros el conjunt de cinc consumicions, i un servei de restauració amb entrepans de botifarra i begudes.

Comentaris
To Top