Esports

El CN Sabadell pateix una inesperada derrota davant el Futsal Lleida (2-6)

Pau Recasens en una acció en el partit davant el Futsal Lleida / Ll. Franco

Oportunitat desaprofitada. El Club Natació Sabadell afrontava el duel davant el Futsal Lleida amb l'opció de situar-se a la tercera posició després de l'ensopegada de La Unión Santa Coloma davant L'Hospitalet Bellsport (10-1), però els de Borja Burgos no van poder aprofitar aquesta oportunitat (2-6).

Els lleidatans, un rival que a final de temporada ni molt menys lluitarà per les posicions de la zona alta, van superar en tot moment els nedadors. Amb un joc directe i un pèl anàrquic, van desactivar els sabadellencs. Només el joc de pivot amb Eric com a home referència, els de Burgos van poder inquietar la porteria visitant. En el minut 5, un contracop del Futsal Lleida va acabar al fons de la xarxa. Gerro d'aigua freda. La primera rotació no va acabar de donar els fruits esperats i Burgos va decidir donar entrada a la segona unitat amb Eric Panés com a pal de paller. Només dos minuts després, una assistència de Manzano, precisament, per al jove jugador era xiulada amb pena màxima. Xato, tot i estar lesionat, no va perdonar per tornar la igualada (1-1). Semblava que aquest gol podia esperonar als de Burgos però de mica en mica aquesta rauxa es va acabar. El partit va entrar en una fase de descontrol sense un clar dominador. El joc travat ràpidament es va veure reflectit en les faltes d'uns i altres. Un escenari que el Club no va desaprofitar per tornar a agafar la iniciativa (min.15) a través d'Oriol Arderiu (2-1). Maluradament, però, l'alegria va durar escassos segons. Els lleidatans, amb una acció d'estratègia van tornar l'empat a l'electrònic, resultat amb que s'arribaria al descans.

Publicitat

En el segon temps, els lleidatans van sortir amb una marxa més i ràpidament va quedar reflectit en el marcador: nou contracop dels visitants situar el 2 a 3 (min.22). Borja Burgos no trobava la tecla per reactivar a un equip que li costava deu i ajuda posar setge a la porteria rival. Mentrestant, el guió dels visitants es complia a la perfecció. Pau Recasens, i Aleix Besalduch, amb una rematada al pal, van tenir l'empat en diverses ocasions però no era el dia del CN Sabadell. La baixa de Dani Castro sumat al discret partit de Pau Recasens va acabar essent una llosa insalvable. S'arribava als minuts decisius (min.35) i una errada a la sortida de pressió va ser l'estocada definitiva amb el 2 a 4. A la desesperada, els nedadors amb la tàctica del porter-jugador van buscar escurçar diferències però aquesta vegada no va sorgir l'efecte esperat. Dues noves galopades rivals van situar el definitiu 2 a 6. Una derrota sense pal·liatius.

La jornada: consulta els resultats del cap de setmana

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top