Ciutat

Ciutadans apela als votants “moderats” per frenar Podemos i l’independentisme

El partit taronja ha inaugurat la campanya electoral a la ciutat amb un breu acte a la Plaça d’Espanya

La branca local de Cs, aquest dijous 31 d'octubre a la Plaça d'Espanya de Sabadell / P. J. A.

El líder de Ciutadans a Sabadell, Adrián Hernández, ha apelat aquest dijous d’inici de campanya electoral “al vot dels moderats de Sabadell i del conjunt d’Espanya” per evitar que “a partir del proper 11 de novembre Espanya quedi en mans de Podemos i dels partits independentistes”.

En un breu acte a la Plaça d’Espanya de Sabadell, el partit taronja ha presentat els cartells i lema per a les eleccions del 10 de novembre: “España en marcha”. Hernández ha assegurat que el vot a Ciutadans “és triple”.

Segons el líder taronja, el seu partit és l’únic “que pot desbloquejar la situació que hi ha a Espanya”, després que el PSOE no pogués formar govern; que pot “fer les reformes que Espanya necessita”; i també que pot “garantitzar la unitat d’Espanya”.

Arrenca la campanya més curta

Comentaris
To Top