Esports

L’Escola Pia necessita guanyar si vol mantenir el contacte amb la zona alta

Carlos Povedano en una acció amb Marco Adoni en el passat duel amb el Barceloneta disputat al pavelló del carrer de Garcilaso / V. Rovira

Dissipar els dubtes. L’Escola Pia rebrà demà diumenge al pavelló del carrer Garcilaso (12.30 h) el recentment ascendit, Ripollet amb l’obligació d’aconseguir els tres punts per recuperar les bones sensacions i no perdre pistonada amb la zona alta de la taula. Els de Pedro Donoso, un dels clars candidats a classificar-se per disputar el playoff i a lluitar pel títol de lliga, han tingut un inici força irregular. Amb només tres victòries i quatre derrotes en les set primeres jornades, tenen al líder invicte, L’Hospitalet Bellsport a deu punts. El rival dels de Can Colapi arribarà  Sabadell amb set punts. Dues victòries aconseguides i un empat per a un conjunt que no destaca pel seu talent individual però  que ho compensa amb un bloc molt competitiu sota les ordres de Sergio Oruj Botijo.

Publicitat

D’altra banda, el Club Natació Sabadell es desplaçarà aquesta tarda (18.45 h) a Barcelona per enfrontar-se al Barceloneta, una de les pistes més calentes i complicades del Grup 3 de la Segona Divisió B per aconseguir treure un resultat positiu. Una plaça que, sense cap mena de dubte, el tècnic Borja Burgos no voldria visitar avui a la tarda. Tot i estar situats a la zona noble de la taula amb 12 punts, a només un de les places de playoff, la dolorosa derrota encaixada davant el Futsal Lleida, sobretot,  pel que fa a sensacions de l’equip, obliga a l’equip a refer-se davant el pitjor rival per aquesta situació: Amb un joc força anàrquic i amb dos dels jugadors més determinants de la categoria, com son Moha i Dani Nerín, sumat a l’exnedador Álex Borrego, fan d’aquest equip un veritable os difícil de rossegar. Segons Burgos, la clau per tornar al camí dela victòria passa per: “fer el nostre joc, evitar entrar en polèmiques i tenir paciència en els moments claus”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top