Publicitat
Esports

La Sabadellenca passa com un tsunami per Olímpia (0-3)

El tècnic Jesús Rueda, 'Betis', es retira satisfet després de la primera victòria fora / P. Figueras

El derbi Sabadell B-UE Sabadellenca de Segona Catalana ha durat poc més de mitja hora. El temps que ha necessitat el conjunt de Jesús Rueda, 'Betis', per marcar tres gols i deixar el partit pràcticament sentenciat. Els de la zona Sud han suportat amb serenitat l'empenta inicial del filial arlequinat i en la seva primera aproximació a l'àrea de Gian Carlo, l'incombustible golejador Víctor Nicolás ha aprofitat una monumental errada defensiva local per clavar el 0-1. Un gol de 'killer'.

A partir d'aquí, el desconcert s'ha apoderat dels joves jugadors de Nakor Bueno i han viscut un autèntic calvari a la primera meitat. El travesser ha evitat el 0-2, però una acció d'estratègia ben culminada per Casillas ha augmentat l'avantatge visitant. El Sabadell B era un cúmul de nervis i imprecisions, sense capacitat de resposta. També ha acusat la baixa de Marc Bellalta al mig camp, convocat pel primer equip.

Publicitat

El 0-3 de Miguel Ángel Rodríguez, amb una vaselina que ha sorprès al porter Gian Carlo, seria la cirereta a la magnífica primera part de la Sabadellenca. La segona ha sobrat. La remuntada del filial, que en altres partits s'ha produït, aquesta vegada semblava impossible. Els arlequinats ho han intentat amb més orgull que joc, però només han posat a prova al porter Haro en una ocasió. La Sabadellenca ha tirat d'ofici i ha sabut jugar amb la seva renda. Ha tingut espais per fer més mal, però el seu objectiu principal era controlar el partit. La feina estava feta. El Sabadell B torna a la zona perillosa mentre la UE Sabadellenca en surt i ja supera al filial a la classificació pel 'goal-average'.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top