Publicitat
Ciutat

El CDR empapera la seu d’ERC perquè “no hi ha 9 presos polítics, n’hi ha molts més”

El CDR de Sabadell ha empaperat la seu local d’ERC per reivindicar els diferents independentistes empresonats els darrers mesos. Des del CDR critiquen que els republicans només tenen en compte els nou polítics empresonats, mentre que no pensen en tota la resta de ciutadans que també estan privats de llibertat, 43, segons ells.

Els CDR han empaperat la seu d’ERC aquesta nit / CEDIDA

“No hi ha 9 presos polítics, n’hi ha molts més i esperem que els reconegueu!”, apunten els CDR de Sabadell a Twitter. En el mateix missatge subratllen que el patiment per estar a la presó no només el pateixen els que hi són, sinó també els familiars i amics.

En els diferents cartells que han penjat aquesta nit a la porta d’entrada a la seu d’ERC s’hi poden llegir els noms dels diferents empresonats, com els dels sabadellencs Jordi, Xavi, Ferran i Andrea.

Publicitat
Comentaris
To Top