Publicitat
Esports

El Sabadell desaprofita una ocasió d'or de guanyar a Andorra (2-2)

L'equip arlequinat no aprofita un 0-2 i la inferioritat de l'Andorra durant una hora

A la segona part els homes d'Antonio Hidalgo han perdonat massa

Oportunitat perduda. El Sabadell ha desaprofitat un avantatge de dos gols i la inferioritat numèrica de l'Andorra durant una hora de joc i s'ha emportat un empat agredolç. Ha perdonat massa a la segona part i l'exarlequinat Forgas l'ha castigat amb el 2-2 en el minut 85.

Amb la baixa a última hora del capità Ángel Martínez per unes molèsties, el Sabadell ha sortit en tromba i en 7 minuts ha marcat els mateixos gols que l'Andorra havia encaixat en tots els seus anteriors partits com a local: dos. Fruit de l'encert de Néstor Querol, rematant en el segon pal un servei de cantonada, i Edgar Hernández amb un gran cop de cap anticipant-se a la sortida del porter Ratti. Un 0-2 impossible de preveure ni en els escenaris més optimistes. Fins i tot ha pogut arribar el tercer abans que l'Andorra escurcés diferències en una acció absurda dels arlequinats. No s'han entès Mackay i Boniquet i han provocat una falta indirecta dins de l'àrea que Bover ha transformat impecablement.

El partit s'ha trencat i s'ha convertit en un anar i tornar constant, com si fossin els últims minuts. No li convenia al Sabadell. Mackay s'ha lluït en un parell d'ocasions mentre Edgar i Aarón Rey han fregat l'1-3. L'expulsió del local Víctor Casadesús, per doble amonestació, s'ha afegit a la bogeria col·lectiva. Això ha servit per calmar una mica el ritme i el Sabadell, amb superioritat numèrica, s'ha sentit còmode per mantenir sense problemes la renda fins al descans.

Amb la temperatura baixant en picat (menys tres graus), el Sabadell, amb espais, ha buscat el contracop de la sentència. L'ha tingut Óscar Rubio en una rematada de cap a boca de canó i sobretot Néstor en el minut 63 en una rematada clara, amb la porteria buida, que s'ha estavellat al pal. Edgar ha gaudit d'una altra bona opció en una sortida a la contra, però el seu xut ha sortit fora. El Sabadell ha perdonat massa i ho ha pagat molt car en el minut 85 amb un cop de cap de l'exarlequinat Forgas en un desajust defensiu. Ja no hi ha hagut temps per reaccionar. Un bon punt a priori que ha tingut al final un regust amarg.

FITXA TÈCNICA
Andorra: Ratti; Loureiro, Gafoor (Pinga, m. 74), Adrià, Jilmar, Martos, Bover (Palanca, m. 88), Martí Riverola, Víctor Casadesús, Forgas i Mussa.

Publicitat

Sabadell: Mackay; Pedro Capó, Aleix Coch, Grego, Josu, Boniquet, Ó. Rubio (Aitor, m. 65), Adri Cuevas, Edgar (Lanzarote, m. 70), Aarón Rey i Néstor Querol.

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Grogues: Jijlmar, Mussa, Gego; Vermella: Víctor Casadesús (doble amonestació) en el minut 28.

Gols: 0-1, min. 3: Néstor; 0-2, min. 7: Edgar; 1-2, min. 17: Bover; 2-2,min. 85: Forgas.

Incidències: Camp de Pradas: 800 espectadors, amb uns 300 seguidors arlequinats.

Hidalgo: “No hem sabut ‘matar’ el partit i són coses a millorar”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top