Publicitat
Esports

Una badada defensiva condemna al Mercantil

La decepció dels jugadors mercantilistes al final del partit / DS

Càstig excessiu. El Mercantil ha vist com la F.E. Grama aprofitava l’única concessió defensiva dels homes de Carlos López per endur-se els tres punts del Municipal Arrahona-Merinals (0-1).

Els mercantilistes, situats a la zona baixa de la Nacional Juvenil, no han començat amb bon peu el partit. Sense control i amb moltes imprecisions, els colomencs ho han aprofitat per gaudir de diverses arribades amb cert perill a l’àrea sabadellenca. La defensa avançada dels de Carlos López, sancionat amb un partit, ha estat la via que han utilitzat els visitants per buscar el primer gol. Una declaració d’intencions del que acabaria succeint poc després del primer quart d’hora. En el minut 17, una passada en llarg a l’esquena dels centrals, Oriol Casanova ha estat el més llest de la classe en aprofitar el desajust defensiu amb una gran definició per sobre Diego López. Un gerro d’aigua freda que obligava a remar a contracorrent. Amb el pas dels minuts el Mercantil s’ha refet del gol encaixat i ha gaudit de més control. Ruano i Liso, abans del descans, han tingut l’empat a les seves botes però les seves rematades no han trobat el camí del gol.

Publicitat

A la represa, i amb l’entrada de Castaño i Jordi Martín, el Mercantil ha ofert la seva millor versió. Davant un F.E. Grama a camp propi, els de Carlos López han tingut el control total i absolut del partit amb un únic ‘però’. La falta de gol ha estat, novament, més que evident i l’equip li ha costat déu i ajuda arribar a la zona de tres quarts amb cert perill. A les acaballes, però, una rematada de Gerard al pal, a la sortida d’un servei de cantonada, ha estat l’ocasió més clara d’un equip que, impotent per veure que no arribava el gol, ha acabat amb 10 per l’autoexpulsió de Jordi Martín. (0-1).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top