Publicitat
Ciutat

Asfalten diversos carrers de la Plana del Pintor

Aquest dilluns han començat les obres de renovació i millora de diversos carrers a la Plana del Pintor. Concretament, s’actua als carrers Andres i Collserola, així com als passatges de Pineta i Paderna.

Els treballs s’allargaran durant tota la setmana, amb afectació a la línia 2 de Transports Urbans de Sabadell (TUS). Des d’aquest dilluns a les 18 h fins divendres, quan els autobusos arribin al final del carrer de la Bonaigua no continuaran per Vinhamala, Balcans i Caucas, sinó que es derivaran per carrer de l’Himàlaia fins a la plaça de la Primavera, des d’on reprendran el trajecte habitual.

L’asfaltat s’ha adjudicat a l’empresa Pabasa Euroasfalt SA i compten amb un import de 70.620 euros.

Publicitat
Comentaris
To Top