Publicitat
Ciutat

El Comitè Juvenil de Sabadell ataca amb farina i ous la seu històrica del Banc Sabadell

Una cinquantena de persones s'han concentrat aquesta tarda a la plaça de Sant Roc i bona part han acabat tirant farina i ous a la façana de la seu històrica del Banc Sabadell en aquest indret. Convocats pel Comitè Juvenil de Sabadell -vinculats al CDR local-, els manifestants han començat el 'Taller de pastissos', com han anomenat la trobada, a les 19.30 h, i s'ha desconvocat en aproximadament una hora.

Així ha quedat la seu del Banc Sabadell / D.S.

En un manifest llegit, els concentrats han assegurat que formen part d'una generació "que ha dit prou", "a la repressió i a la retallada de drets", però també, afegeixen, a la precarietat laboral, als lloguers inassolibles i a unes matrícules acadèmiques altíssimes, aspectes que els fan preveure un "futur incert".

Els manifestants han tirat farina i ous a la seu de l'entitat bancària / D.S.

Per donar resposta a aquesta situació, els joves entenen que s'han d'organitzar en un moviment juvenil "reforçat a la ciutat", junts per demostrar la força col·lectiva. Els concentrats emplacen la ciutadania a organitzar-se de forma descentralitzada i transversal, sense esperar les institucions i amb el carrer com a espai de protesta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top