DS MOTOR

Amb ganes de trencar el tabú

La Cristina Gómez a la seu de Yamaha a Sabadell
La Cristina Gómez a la seu de Yamaha a Sabadell / LLUÍS FRANCO

“Les motos no és un món d’homes”, amb aquesta afirmació tan certa però a vegades oblidada per alguns, Cristina Gómez ha aixecat la persiana en el nou concessionari oficial de Yamaha que acaba d’aterrar al barri de Can Feu amb ganes d’iniciar una llarga etapa a la ciutat.

La marca dels tres diapasons ha decidit fer un pas endavant en l’aposta per trencar amb el tabú que envolta el món del motociclisme apostant pel tàndem format per Gómez i Marcos Anguix. Tal com reconeix la responsable comercial, “formem un bon engranatge que amb els pas dels anys ha anat consolidant-se”, comenta orgullosa. Un feedback que ha estat com un amor a primera vista amb el món de les dues rodes, ja que tot just fa sis anys que va començar a posar-hi el nas: “De mica en mica em vaig anar interessant i, suposo, amb el meu caràcter de pencar i pencar, he arribat fins on estic”, assegura. Al taller l’acompanyarà Anguix, mecànic amb un llarg bagatge en la reparació de motos. Una estança que està perfectament comunicada amb l’exposició dels vehicles. “El taller funciona com un cadena de muntatge amb cinc estacions: recepció activa; diagnòstic, on connectem la màquina de diagnosis -obligació de Yamaha–, preparació de material i muntatge al taller; inspecció final i entrega al client”, afirma Anguix.

“Que vinguin les dones”

L’espai d’exposició de vehicles nous és de 400 metres quadrats amb més de 30 motos exposades, repartides, sempre, segons el visual identity de Yamaha: race, feel i move. “Tres mons on el client es podrà sentir com a casa per trobar la moto que més s’adapti al seu gust”, comenta Gómez.

Entre les novetats del concessionari, destaca la sala de muntatge. Una peixera on el client recollirà el seu vehicle nou de trinca. Per últim, Gómez només té dos desigs

–amb aquest ordre–: “Que les dones vinguin i que l’any vinent puguem vendre uns 300 vehicles”. Tant de bo sigui una porta que s’obri de bat a bat al món femení.

La nova Yamaha Tenere 700 va ser la joia de la inauguració

La nova Yamaha Tenere 700 va ser la joia de la inauguració / V. ROVIRA

Comentaris
To Top