DS MOTOR

La segona generació del 3008 ja està a punt

La gran novetat serà el nou model híbrid
La gran novetat serà el nou model híbrid / PEUGEOT

Ascens fulgurant. La marca francesa farà un nou salt qualitatiu amb l’arribada de la segona generació del Peugeot 3008. Un SUV que en pocs anys s’ha convertit en un referent en el mercat en el segment del crossover.

Aquest restyling destaca per aspecte exterior modernitzat. Les línies el nodreixen d’un aspecte més esportiu amb un redisseny de les òptiques o d’un frontal amb algun matís, entre altres novetats. A l’interior del vehicle, es mantindrà el denominat i-cockpit. Una distribució estètica amb el volant baix i el quadre més elevat que proporciona una conducció més segura.

Arriba l’era de l’híbrid

Pel que fa a la motorització, el nou 3008 seguirà oferint l’opció de gasolina amb dues versions: 1.2 PureTech 1.2 de 3 cilindres i 130 CV i la versió més potent de 180 CV (1.6 PureTech 4 cilindres). Tanmateix, la marca francesa ofereix el mateix ventall en dièsel. La gran novetat, però, arribarà en el model híbrid. La gran aposta de Peugeot cap a l’electrificació.

Una de les noves opcions –Híbrid4 –comptarà amb tracció total amb un motor de gasolina (1.6 PureTech de 200CV) que s’afegiria a dos motors elèctrics –un a cada eix– de 80 kw, nodrint al vehicle d’una potència superior als 100 CV que l’equiparà amb un total de 300CV.

Comentaris
To Top