DS MOTOR

Stern Motor es bolca amb la fundació Asdent

Foto de família entre els convidats més il·lustres i els treballadors d’Stern Motor al Teatre Principal en l’acte de clausura dels Stern de Nit 2019
Foto de família entre els convidats més il·lustres i els treballadors d’Stern Motor al Teatre Principal en l’acte de clausura dels Stern de Nit 2019 / LL. F.
1. Quim Badia, gerent d’Stern Motor, Pedro Perico Delgado, Eva Giménez i Dani Serena, cap de vendes, del concessionari Mercedes-Benz i Smart. 2. La rider sabadellenca Queralt Castellet i la corredora de muntanya Núria Picas. 3. Els periodistes Sebastià Roca i Lluís Canut. 4. L’exporter d’handbol David Barrufet i l’entrenador Xavi Pascual. 5. Els jugadors del Barça d’handbol: Dika Mem, Aleix Gómez i Gonzalo Pérez de Vargas. 6. L’actor Santi Millán. 7. Eva Giménez, en el moment de rebre el xec.

1. Quim Badia, gerent d’Stern Motor, Pedro Perico Delgado, Eva Giménez i Dani Serena, cap de vendes, del concessionari Mercedes-Benz i Smart.
2. La rider sabadellenca
Queralt Castellet i la corredora de muntanya Núria Picas.
3. Els periodistes Sebastià Roca i Lluís Canut.
4. L’exporter d’handbol
David Barrufet i
l’entrenador Xavi Pascual.
5. Els jugadors del Barça d’handbol: Dika Mem,
Aleix Gómez i Gonzalo
Pérez de Vargas.
6. L’actor Santi Millán.
7. Eva Giménez, en el
moment de rebre el xec. / CEDIDA

Un arreveure molt emotiu. Ahir dijous, el Teatre Principal va acollir la festa final dels Stern de Nit 2019 amb la presència de més de 400 assistents. Un acte presentat per la periodista Laia Ferrer, que va comptar amb nombroses personalitats vingudes d’arreu del territori, per posar el seu granet de sorra per ajudar el Nacho, un nen que pateix la malaltia de Dent –a Espanya només hi ha 14 casos–.

Un número molt especial per a Joaquim Badia, gerent d’Stern Motor, que va voler compartir amb els clients: “La meva filla va néixer un dia 14, jo també i la meva mare ens va deixar ara fa pocs mesos”. Badia, que va valorar molt positivament els 40 actes dels Stern de Nit amb més de 15.000 clients, va assegurar que “no en puc triar un, però el que sí que sé és que tots estan fets amb un mateix patró: molt d’amor”, va comentar. En la mateixa línia, va voler agrair a les nombroses entitats amb qui el concessionari manté una estreta col·laboració, així com les nombroses personalitats –moltes d’elles, presents a l’acte– que han participat en els Stern de Nit.

Per últim, va tenir un record per a l’anterior gerent, Joan Bautista Colomer. Tot seguit, es va projectar la pel·lícula Más allà del reto de Eva. Un film en què s’estrenava una nova versió amb la presència de Javier Bardem, que va sobre la figura d’Eva Giménez, mare del Nacho i presidenta de la Fundació Asdent, en què es mostra el dia a dia del Nacho i els nombrosos viatges que Giménez ha fet per visibilitzar aquesta malaltia.

El plat fort de la nit arribaria just després, quan Stern Motor, en mans de Joaquim Badia, va fer entrega a Giménez d’un xec per valor de 6.840 euros (15 euros per cada assistent). A més, Dani Serena, cap de vendes de turismes d’Stern Motor, va sorprendre tothom en fer-li entrega d’un Smart. Visiblement emocionada, Eva Giménez va destacar la tasca que desenvolupa el concessionari per a la fundació Asdent: “Gràcies a cada un de vosaltres per la brillant i importantíssima ajuda que ens brindeu. Tant de bo hi haguessin més empreses com la vostra”, va sentenciar.

Santi Millán posa el toc d’humor

L’actor i humorista, Santi Millán, també va acabar pujant a l’escenari del Teatre Principal. El soci i representant de la Fundació Asdent va delectar el prop de mig miler d’assistents amb una bona dosi d’humor. Un monòleg de mitja hora que va arrencar riures i aplaudiments de tots els presents. Abans de finalitzar l’acte, l’Escola de Dansa B-Dance, concursant del programa, va oferir un petit tast d’algunes de les coreografies amb els hits més recents. Una actuació molt especial que va comptar amb la Marta, germana del Nacho. La cirereta a una vetllada que va ajudar a visibilitzar una mica més la malaltia de Dent.

Comentaris
To Top