Publicitat
DSTaula

Carns madurades i cuina d’autor

/ ÒSCAR ESPINOSA
/ ÒSCAR ESPINOSA

El Nadal ja és a la cantonada i aviat seran dies de celebracions amb els companys de feina i, evidentment, amb la família. A Casa Fuster Centre, oberta fa pocs mesos al carrer d’Advocat Cirera, el nou director del local, Josep Maria Pàrraga, aposta per carns d’excel·lència i productes de proximitat per oferir un servei atractiu a la clientela. “Seguint el rastre de Casa Fuster Original i també de La Masia Sant Cugat, apostem per la qualitat del producte d’origen nacional. Som un rostidor de brasa i llenya, amb carns de màxima qualitat que parlen per elles mateixes”. El cap de cuina, el senegalès Mame Magatte Wade, fa un bon tàndem gastronòmic amb Pàrraga, ja que tots dos creuen en “la formació continuada i l’especialització del personal en diferents àmbits de la cuina” perquè la clientela visqui l’àpat com una experiència transcendent i emocional. Pàrraga detalla la carta: “És atrevida i contemporània, però alhora hem recuperat clàssics com els capricis per picar, els arrossos mariners i de muntanya o els guisats de cocció lenta com la cua de bou estofada a l’antiga, el melós de vedella estofat amb rossinyols –ara, de plena temporada– sobre un llit de parmentier trufat”. Una altra delícia que agrada molt és la ploma farcida de pernil ibèric i flamejada al conyac. És un plat molt espectacular, pura festa!”, destaca. També ofereixen un chuletón de mig quilo aproximat per client, d’una carn que té entre 25 i 35 dies de maduració. Treballen tant amb forn de llenya com amb el Josper, que dona tocs fumats. Magatte ha recuperat plats clàssics francesos, però renovant-los. “Un exemple és el filet mignon al Cafè París. Si preguntes a qualsevol, et dirà que té 3-4 ingredients, i nosaltres en treballem gairebé 40, amb herbes fresques, tot amb elaboració pròpia. Fem les mantegues, les melmelades, les salses, les reduccions i els acompanyaments”.

El cap de Cuina

El nou cap de cuina de Casa Fuster Centre, Mame Magatte Wade, àlies Max, és un jove de 27 anys d’origen senegalès, foguejat des de fa una dècada en cuines d’alt nivell com el restaurant Martín Berasategui (tres estrelles Michelin) o Ca l’Enric (1 estrella). Amb el nou director del local, Josep Maria Pàrraga, aporten un extra gastronòmic.

Publicitat
Comentaris
To Top