ESPORTS

Hidalgo: “Hem de gaudir-ho, però encara no hem fet res”

El tècnic arlequinat donant instruccions a Alberto Leira /Ll. Franco

Satisfet i amb bona part de la seva família a la sala. Així ha aparegut Antonio Hidalgo en la roda de premsa. Ha reconegut que “a la primera part, tot i una bona sortida, no ens hem sentit còmodes amb la pilota. Dominàvem el partit, però sense fer mal. Ells estaven ben col·locats en defensa i ha estat molt difícil trobar situacions favorables”.

El canvi tàctic a la represa, tornant a la defensa de tres amb Pedro Capó, ha donat un altre aire. “Amb aquesta estructura l’equip se sent més còmode i ells també estaven més cansats. A vegades, a la segona part trobes la conseqüència de coses que s’han fet a la primera. Hem trencat el partit en una acció d’infortuni rival, però penso que l’equip ja havia tingut bones ocasions i estava sent superior. Ha estat una victòria molt treballada”.

Ha reconegut que l’ha sorprès l’alineació i disposició tàctica de l’Ejea. “Ells acostumen a voler la pilota i per exemple, a Castelló van fer un gran partit. En canvi, els hi hem pres la pilota i penso que és positiu que els rivals canviïn la seva manera de jugar quan s’enfronten al Sabadell. És un valor positiu per a nosaltres”.

Manuel Lanzarote ha tornat a la titularitat i ha estat clau amb el primer gol de murri. “Té una qualitat molt gran i estic content per ell. Aquest gol també li dinarà més confiança. Lanzarote és un jugador que necessita participar en el joc. A la primera part era difícil, però a la segona ho ha fet molt bé, com la resta de l’equip”. També ha repartit elogis pel jove David Acedo. “És un noi espectacular. Tot i no jugar gaire, entrena sempre al màxim i en els minuts que ha estat a la gespa ha fet coses molt bones, de qualitat. La llàstima és que en el seu lloc és on tenim més jugadors i jo he d’escollir”.

Sobre la posició de líder d’aquest dissabte, el tècnic arlequinat ha mantingut el seu discurs. “Hem de gaudir-ho perquè és una realitat, però encara no hem fet res. Dimecres ja tocarà pensar una altra vegada en el rival, el Cornellà, i tornar a començar. Una derrota en 14 jornades? Ara tot són dades positives, serveixen per continuar treballant al màxim”.

El Sabadell forada el mur de l’Ejea i dorm com a líder (2-1)

Comentaris
To Top