ESPORTS

El Sabadell forada el mur de l’Ejea i dorm com a líder (2-1)

El Sabadell supera l’entramat defensiu de l’Ejea en una notable segona part

Manuel Lanzarote celebra l'1-0/ Ll. Franco

Victòria de líder. El Sabadell s’ha desfet d’un defensiu Ejea amb gols de Lanzarote i Néstor en una notable segona part i dorm aquest dissabte en el primer lloc de la classificació, a l’espera dels partits del diumenge. El conjunt arlequinat continua sòlid a casa i ha completat la mitjana anglesa aquest novembre.

Canvi de sistema. Antonio Hidalgo ha donat la titularitat a Manuel Lanzarote davant l’absència del sancionat Aarón Rey, però el sacrificat ha estat Pedro Capó. D’aquesta manera Óscar Rubio ha ocupat el lateral dret en un dibuix amb quatre defenses. Aparentment es podria parlar d’un 4-3-3, però Lanzarote ha jugat amb llibertat per zones intermèdies, intentant buscar el desequilibri entre línies. El Sabadell, però, ha topat amb un implacable sistema defensiu aragonès. L’Ejea ha vingut amb la lliçó ben apresa, renunciant al seu habitual joc de combinació apostant per la via de la practicitat. Li ha donat bon resultat als primers 45 minuts.

Com ja va passar al camp de l’Ebro, la forta pressió del rival ha ofegat el futbol arlequinat. El conjunt local no ha trobat, en tota la primera meitat, cap forat per fer mal. L’única opció ha estat una bona centrada de Lanzarote a l’espai que Néstor no ha pogut controlar. L’Ejea pràcticament no ha arribat a la porteria d’Ian Mackay. Un primer temps decebedor.

A la represa ha canviat el decorat. Almenys en intensitat i ritme. El retorn al sistema habitual amb l’entrada de Pedro Capó per Ángel ha influït. El Sabadell s’ha bolcat des de l’inici. En tres minuts ha creat més ocasions que en tota la primera part. Els cops de cap de Grego i Aleix Coch, però, no han trobat porteria. Tampoc una gran rematada d’Edgar, després d’una excel·lent maniobra. L’Ejea s’ha tancat de manera descarada. S’estava coent el gol a foc lent i ha arribat de la manera més inesperada. Una cessió del defensa visitant Méndez al porter s’ha quedat curta i Lanzarote, amb l’intuïció del veterà, ho ha aprofitat per batre amb sang freda al porter Rafa.

S’ho mereixia el bon joc arlequinat d’aquesta segona meitat. La superioritat del Sabadell ha estat absoluta. L’Ejea s’ha vist desbordat. Només ha inquietat un cop a Mackay en una acció confusa. Però aquesta vegada no hi ha hagut marge a la sorpresa negativa perquè Néstor, en ratxa, ha fet un golàs de cap. Fins i tot el conjunt arlequinat s’ha agradat amb algunes accions tècniques de David Acedo. Això sí, en l’última acció del partit l’Ejea ha escurçat diferències en un servei de cantonada que ha agafat tothom per sorpresa. La victòria, però, ja estava al sac. Quarta consecutiva a la Creu Alta i el Sabadell dorm com a líder aquest dissabte. La Creu Alta s’il·lusiona de debò.

FITXA TÈCNICA

Sabadell: Mackay; Ó. Rubio, Aleix Coch, Grego, Josu, Ángel Martínez (Pedro Capó, m. 51), Lanzarote (Leira, m. 80), Adri Cuevas, Edgar, Boniquet (Acedo, m. 82) i Néstor.

Ejea: Rafa; Kike, Dorado, Imanol (Ballarín, m. 70), Méndez, Tena, Torras (Ramón, m. 60), Lucho, Mainz, Molina i Fonsi.

Àrbitre: Luis Bestard Servera, Comitè balear. Grogues: Edgar, Néstor, Kike, Fonsi.

Gols: 1-0, min. 62: Lanzarote; 2-0, min. 83: Néstor; 2-1, min. 95: Fonsi.

Incidències: 2.149 espectadors a la Creu Alta.

Hidalgo: “Hem de gaudir-ho, però encara no hem fet res”

Comentaris
To Top