Esports

L’alcaldessa Marta Farrés exposa el seu pla de l’esport al Panathlon Club

Marta Farrés va ser la convidada en la reunió del Panathlon Club / Cedida

El nou pavelló d’esports als Merinals o la reformulació de la Fundació de l’Esport Sabadellenc van ser dos dels eixos principals del pla de l’esport que va exposar l’alcaldessa Marta Farrés en la reunió mensual del Panathlon Club Sabadell que presideix Josep Masip. L’alcaldessa va ser la convidada d’excepció, acompanyada de la regidora d’Esports, Laura Reyes, i l’assessor de la mateixa regidoria, Manel Gimánez. D’entrada, Farrés va voler destacar el “bon treball” realitzat per l’anterior equip municipal en aquesta àrea, liderada per Marisol Martínez.

Les línies de futur van quedar sintetitzades en la construcció d’un nou pavelló als Merinals, del qual se’n beneficiarien els ciutadans de Can Rull i Can Gambús. “Tot i que probablement no el podrem inaugurar en aquesta legislatura”, va advertir Marta Farrés. També va confirmar la continuïtat en el projecte de canvis de gespa i millores de vestidors en camps de futbol i pavellons esportius de la ciutat. Tanmateix va deixar caure la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions esportives de Sant Oleguer, més conegudes com l’Artextil (Cases de Cal Garcia) amb l’objectiu d’eixamplar l’oferta esportiva.

Un altre tema important serà la reformulació de la Fundació de l’Esport Sabadellenc. “Estem repensant el seu paper i ho donarem a conèixer els mesos de setembre o octubre”. Tot fa pensar que la Fundació recuperarà protagonisme amb un altre model i, en canvi, el projecte del Clúster de l’esport que va proposar en el seu moment Marisol Martínez com un dels referents del futur esportiu, econòmic i social de la ciutat queda en un punt mort. Farrés va confirmar la seva aposta pel Rodal del Riu Ripoll com una eina per dotar Sabadell d’un turisme esportiu a través de grans esdeveniments esportius. L’alcaldessa també es va referir a la bona acollida del programa ‘Menuts a l’aigua’ que permet a molts escolars sabadellencs aprendre a nedar.

D’altra banda, la proposta de Sabadell per part del mateix Panathlon Club com a ‘Ciutat Europea de l’Esport’ pel 2021 pot tenir Terrassa com a rival. Caldrà esperar, però no es descarta que la candidatura local s’endarrereixi per l’any 2022.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top