Esports

Neden en la bona direcció

Quim Colet donant instruccions als seus jugadors / Ó. ESPINOSA

Amb nota. L’Astralpool Club Natació Sabadell va posar punt final a la primera volta de la Lliga Premaat el passat dijous en superar el Medi (8-9) en el partit avançat de la jornada. Un triomf que deixa els de Quim Colet a la segona posició de la taula amb només dues derrotes davant Atlètic-Barceloneta i CN Terrassa. Un bagatge esperançador que confirma que enguany l’Astralpool CN Sabadell està en disposició de guanyar a qualsevol equip, menció a part, l’Atlètic-Barceloneta.

I és que els waterpolistes de Quim Colet van tornar a oferir una nova versió de bon joc a la complicada Josep Vallès. Els de Sants van tornar a topar amb Edu Lorrio, el porter nedador va ser decisiu per aconseguir una victòria a foc lent. En el primer quart, les defenses van dominar als atacs, i ni les superioritats numèriques dels locals podien trobar una escletxa en la fèrria defensa nedadora. Marc Minguell primer, i Victor Cabanas, després, van situar l’1 a 1 a l’electrònic al final del primer període. En el segon assalt, els nedadors van anar a remolc dels locals fins que Sergi Cabanas, amb una rematada molt precisa després d’una jugada col·lectiva, va deixar el 3 a 4 al final del primer temps. Moment en el qual els de Quim Colet van posar la directa per sumar la vuitena victòria de la temporada.

Publicitat

A la segona meitat, novament, Lorrio va tornar a ser decisiu perquè l’Astralpool pogués augmentar l’avantatge amb els gols de Victor Cabanas, Roberto Valera -darrer segon de la possessió amb un gran xut- i Marko Avramovic (4-7). A l’últim període, Borja Fenoy, en l’aspecte ofensiu, i la gran defensa nedadora amb un immens Lorrio, va permetre al Club aconseguir la vuitena victòria, la quarta lluny de Can Llong i acabar la primera volta en una immillorable segona posició només superat per l’Atlètic-Barceloneta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top