Esports

El Sabadell no pot trencar la malastrugança de Cornellà (2-0)

L'expulsió de Lanzarote i un penal marquen la tercera derrota arlequinada

La vermella a Lanzarote abans del descans ha estat clau / Lluís Franco

La bèstia negra. S'afegeix el novè capítol sense guanyar al Cornellà. El Sabadell ha sortit de buit del Municipal del Baix Llobregat després d'un partit marcat per la rigorosíssima expulsió de Manuel Lanzarote en el minut 42. Tot i això ha resistit fins al minut 70 quan el col·legiat, nefast, ha assenyalat un penal dubtós. S'ha consumat la tercera derrota de la temporada en un terreny hostil.

La principal novetat en l'onze d'Antonio Hidalgo ha estat l'absència de Xavi Boniquet, sacrificat inicialment. El Sabadell ha sortit disposat a manar amb la pilota. En la primera mitja hora el domini arlequinat ha estat aclaparador, però no s'ha traduït en situacions de perill davant un Cornellà clarament a l'expectativa que semblava més preocupat en guardar la seva porteria que anar a buscar la contrària.

Sense ocasions ni rematades entre pals, el protagonisme se l'ha emportat el col·legiat valencià Héctor Rodríguez Carpallo. Ha permès les constants faltes locals, en especial d'un Leo Ramírez que ha repartit a tort i dret, sense ensenyar cap groga fins al minut 37. I 4 més tard ha sorprès tothom en mostrar la vermella directa a Lanzarote en una acció molt discutible que ha provocat la indignació d'Antonio Hidalgo, també amonestat. Ha estat el punt negre d'una primera meitat intensa, però poc vistosa.

Calia veure com afectava la inferioritat numèrica al conjunt arlequinat a la represa. Ha començat amb la millor ocasió del Cornellà quan una rematada a placer d'Eloy Gila s'ha trobat amb el peu providencial d'Óscar Rubio sota pals. Després de l'ensurt, el Sabadell ha tornat a controlar el partit, però sense la fluïdesa de la primera part. Lògic. Al conjunt de Guillermo Fernández Romo li costava generar. El gol ha arribat en una altra acció polèmica: l'àrbitre ha vist mans d'Óscar Rubio en un xut lateral i ha assenyalat el punt fatídic. Leo Ramírez no ha perdonat.

Hidalgo ha posat sobre la gespa a Aarón Rey i David Acedo a la recerca del miracle. Ho ha intentat tot el Sabadell i ha fregat l'empat en un llançament de falta que Edgar no ha pogut pentinar. Del possible 1-1 s'ha passat al 2-0 de nou anotat per Leo Ramírez. Ha estat la sentència. Un cop més, ha pogut la malastrugança increïble de Cornellà i el Sabadell haurà d'esperar als resultats de diumenge per saber si manté el lideratge. Sí que té assegurat el lloc de pla-off una jornada més.

FITXA TÈCNICA

Publicitat

Cornellà: Ramón; Cristian Pérez, Baró, Javi Jiménez, Pablo Fernández (Mario m. 82), Nana, Eloy Gila, Abde (Lobato, m. 60), Esteve (Becerra, m. 72), Leo Ramírez i Guzmán.

Sabadell: Mackay; Pedro Capó (Aarón Rey, m. 72), Aleix Coch, Grego, Josu (Acedo, m. 74), Ángel Martínez, Ó. Rubio, Adri Cuevas, Edgar, Lanzarote i Néstor (Boris, m. 81).

Àrbitre: Héctor Rodríguez Carpallo, comitè valencià. Grogues: Baró, Leo Ramírez, Ó. Rubio; Vermella: Lanzarote (directe, m. 42).

Gols: 1-0, min. 70: Leo Ramírez de penal; 2-0, min. 80: Leo Ramírez.

Incidències: 700 espectadors en el Municipal de Cornellà, més d'un centenar arlequinats.

Hidalgo: “L’expulsió ha estat determinant, però tampoc hem fet ocasions”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top