Esports

Hidalgo: "L'expulsió ha estat determinant, però tampoc hem fet ocasions"

Hidalgo donant instruccions en el Municipal de Cornellà / Ll. Franco

Crític amb l'arbitratge, però també autocrític amb algunes facetes del seu equip. Per a Antonio Hidalgo, la tercera derrota de la temporada ha tingut un factor molt "determinant" com ha estat l'expulsió de Manuel Lanzarote abans del descans. "Hi ha hagut dos partits. Fins a l'expulsió hem estat molt superiors en el control del partit, però també és cert que no hem estat capaços de crear ocasions o perill. La vermella directa és una decisió de l'àrbitre que, per a mi, ha estat molt rigorosa. Tot i això hem intentat mantenir la pilota i el Cornellà només ha gaudit d'una oportunitat a l'inici de la segona part. El primer gol ha arribat en un penal que jo tampoc he vist".

No ha volgut carregar tota la responsabilitat en el col·legiat. "Molt permissiu amb el Cornellà? És difícil arbitrar en aquest camp perquè hi ha molts contactes, segones jugades... Però en el cúmul de situacions que han passat totes han estat en contra".

Hidalgo també s'ha referit a un aspecte que ja ha subratllat en altres partits. "Pel control que tenim de la pilota i els partits, hauríem de fer més ocasions. Haurien de passar més coses. Són facetes que cal treballar per millorar. Ara només podem mirar endavant i continuar, no ens queda una altra cosa".

Publicitat

Grego: "L'arbitratge ens ha perjudicat clarament"

El central murcià ha estat força clar en la seva anàlisi del duel. "No m'agrada parlar dels àrbitres, però en aquest partit ens ha perjudicat clarament. Ha estat un hàndicap. No sé si és expulsió, la mà en el penal estava molt enganxada i em diuen que en l'acció del segon gol hi ha hagut un fora de joc previ. Tot ha estat en contra. A més ha deixat passar moltes accions del Cornellà. Jo mateix he rebut un cop a la cara i només ha estat groga".

De totes maneres, Grego diu sentir-se "orgullós de l'equip, perquè mai ha perdut la seva personalitat i ho ha intentat malgrat la inferioritat numèrica". La conseqüència més negativa serà la sanció a Manuel Lanzarote, que podria fins i tot ser de dos partits. Es perdria els dos últims duels del 2019 davant el Prat i Lleida Esportiu a la Creu Alta. Caldrà esperar el veredicte.

El Sabadell no pot trencar la malastrugança de Cornellà (2-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top