Publicitat
Esports

El Reial Madrid conquereix Can Rull

La celebració dels jugadors del Reial Madrid, instants després de proclamar-se campions per primera vegada / LLUÍS FRANCO

Per fi. El Reial Madrid era l’únic gran que no sabia el que era aixecar el trofeu de campió del Torneig Memorial Manuel Luque i Álex Gallardo fins que aquest diumenge, i després de cinc finals perdudes, van poder treure’s l’espina.

Els joves jugadors de La Fábrica es van imposar per 2 a 3 a l’Espanyol després d’arribar al final del temps reglamentari amb l’empat a 1. Blancs i pericos van oferir una final de màxima igualtat seguida per centenars d’espectadors que no es van voler perdre la gran final a la Zona Esportiva de Can Rull entre dos dels millors planters de l’estat espanyol.

L’Espanyol, que arribava a la final després de desfer-se del Barça, va avançar-se al marcador amb una diana d’Ali Traoré. Un gol del jove sabadellenc que amb el pas dels minuts semblava que acabaria donant el sisè títol per als blanc-i-blaus. Desafortunadament per als interessos dels catalans, en els darrers compassos del final, Álvaro, el motor dels blancs, va fer l’empat a 1 i d’aquesta manera enviava la final a la fatídica tanda de penals, en què s’acabarien proclamant com a flamants campions d’una dotzena edició que, com ja va sent un costum, va comptar amb la presència d’equips com el Paris Saint-Germain, Barça, Damm o Reus, entre altres.

Publicitat

Bon paper del Mercantil

Entre els diversos equips participants, el Memorial va tenir una destacada presència sabadellenca. A més del Can Rull RT, com a amfitrió de la cita, tampoc van voler perdre-s’ho el Mercantil i el Centre d’Esports Sabadell. Qui va tenir l’actuació més destacada van ser els graciencs en arribar fins als quarts de final en què van topar amb el potent Barça. En el duel per la cinquena posició final, el Mercantil va aconseguir superar el Paris Saint-Germain (foto), l’equip que enguany posava el toc internacional.

D’altra banda, Can Rull RT i Centre d’Esports, que va guanyar la final de consolació davant l’Ebro en el derbi arlequinat, van finalitzar a la vuitena i novena posició final.

Zoom: Futbol i bàsquet de nivell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top