Publicitat
Ciutat

El Barça de futbol sala visita els infants hospitalitzats al Taulí

Quatre jugadors de la secció de futbol sala de l’FC Barcelona van visitar ahir al matí els infants hospitalitzats a l’àrea de Pediatria de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Els assistents van ser Sergio Lozano, Marcenio, Dyego i Juanjo, acompanyats pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca. 

La delegació barcelonista va desitjar un bon Nadal als usuaris de l’hospital i van fer un regal als que van visitar, també van signar postals i es van fotografiar amb els pacients. La visita s’emmarca en el projecte És Nadal tot l’any que impulsa la Fundació Barça i se suma a les anteriors que ja havia fet el club al Taulí.

Pel capità de l’equip, Sergio Lozano, “veure la cara de felicitat dels nens és molt millor que marcar un gol”. I afegeix que “és un plaer que els jugadors puguem contribuir a fer que els nens i les nenes ingressades s’oblidin dels seus problemes, ni que sigui per uns minuts”.

Publicitat
Comentaris
To Top