DS MOTOR

El Motor Club fa balanç de l’any 2019 en un nou èxit del Ral·li de la Llana

La seu del Motor Club ha acollit diverses xerrades i cursos de formació al llarg del 2019
La seu del Motor Club ha acollit diverses xerrades i cursos de formació al llarg del 2019 / LL. FRANCO

El ral·li de la Llana ha tornat a ser el plat fort del 2019 per al Motor Club Sabadell. Novament, l’entitat va tornar a comptar amb la xifra rodona de 100 vehicles per prendre part a la cita històrica de la ciutat. “La gent va marxar molt contenta i aquest any m’agradaria destacar la col·laboració de trànsit i dels diversos ajuntaments per fer que aquest ral·li any rere any sigui millor”, va comentar Jaume Marco, president de l’MCS.

A més, des de l’entitat també es va valorar molt positivament els diversos cursos de formació – conducció, pilotatge, reciclatge– que periòdicament s’ofereixen als més de 400 socis del club. Marco va destacar la “consolidació” després de quatre anys.

Com a novetat, i amb motiu de La Marató de TV3, es va celebrar el passat agost la I Gimcana Autosí Trofeu Aixam que va servir per fer un donatiu a la cadena pública de més de 1.000 euros. Per últim, el pròxim divendres 24 de gener se celebrarà el sopar de final de temporada, en què hi haurà lliurament de premis, entre altres sorpreses.

Bon paper dels pilots de l’MCS

L’any que hem deixat enrere ha estat un any molt profitós per als diversos pilots del Motor Club Sabadell. La Federació Catalana d’Automobilisme ha premiat en ral·lis Oriol Boluda, per guanyar el Challenge Michelin, Oriol Espinola, Albert Llagostera, Montserrat Martínez i Boluda, per als ral·lis d’asfalt.

Tanmateix, entre altres reconeixements per als pilots del Motor Club destaca la menció especial per a Marc de Fulgencio, guanyador del campionat GT Cup Open Europe Silver, i el trofeu júnior per a Xavier De la Vega al challenge Lluís Costa.

Comentaris
To Top