Publicitat
Ciutat

Minut de silenci al Taulí en record de l’auxiliar d’infermeria Judith Sánchez, assassinada a Terrassa

El Parc Taulí ha convocat un minut de silenci aquest dilluns al matí com a mostra de condol i rebuig a l’assassinat de Judith Sánchez a Terrassa. Sánchez estudiava el grau mig de Tècnica en Cures Auxiliars d’Infermeria a la terrassenca Escola Edgar i actualment feia pràctiques a l’UCI de Pediatria de l’hospital universitari.

El minut de silenci a les portes de l’hospital / D.S.

L’acte s’ha celebrat a l’entrada del centre hospitalari i ha comptat amb la participació de companys del centre, així com del director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí. No s’han fet parlaments.

Entre les assistents, les professionals del Taulí Immaculada Fernández i Rosa Méndez hi han assistit “per solidaritat amb la companya i amb les dones”. Les dues consideren que aquest assassinat, el tercer d’aquest 2020 a Catalunya, és una “aberració” i reivindiquen que els programes de lluita contra la violència masclista siguin una prioritat dels governs i es potenciï la igualtat des dels serveis públics i les empreses. “És el que tots desitgem, no ve d’ara, cada vegada veiem la quantitat de gent i puja l’estadística quan, al contrari, hauríem d’arribar a zero. Tolerància zero amb aquest tema”, afegeix Méndez.

Morta a mans de la seva exparella

Sánchez va morir presumptament a mans de la seva exparella, un agent dels Mossos d’Esquadra, que després s’hauria suïcidat. El crim va passar ahir diumenge en un aparcament de l’avinguda de Madrid, 45, de Terrassa, a les 21 h. El policia, que formava part de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la ciutat, hauria utilitzat la seva arma de foc reglamentària per cometre el crim. La policia científica investiga el cas.

Publicitat
Comentaris
To Top