Ciutat

Mostra d’entitats i una conferència, els actes del dia del càncer a Sabadell

La cursa ‘Corro contra el càncer’ enguany serà el 15 de març / LLUÍS FRANCO

Les entitats que treballen amb les persones que tenen o han patit càncer seran les protagonistes de la commemoració d’aquesta malaltia a Sabadell. Tot, avui mateix dimarts. L’organització dels dos actes va a càrrec de les entitats, la Corporació Sanitària Parc Taulí i l’Ajuntament.

D’11 a 14 h, el Racó del Campanar acollirà una taula informativa única on la ciutadania podrà conèixer de primera mà les entitats locals que treballen en l’àmbit oncològic, recollides també en la guia publicada l’any passat pels mateixos organitzadors.

I, en segon lloc, a les 18 h, el director del Servei d’Oncologia del Taulí, el doctor Eugeni Saigí, pronunciarà la conferència Càncer: descobriment, coneixement, investigació en un acte obert al públic en general i d’assistència gratuïta.

La cursa, al març

D’altra banda, la tradicional cursa Corro Contra el Càncer se celebrarà el dia 15 de març. El recorregut, de 5 km, es podrà fer corrent o caminant i la sortida serà des de Fira Sabadell. El dia 14 de març es farà la cursa infantil, a les 17 h.

La gent gran, el principal repte oncològic

Comentaris
To Top