Publicitat
Ciutat

Obertes les inscripcions per a un nou curs, en línia, d’iniciació al voluntariat

Voluntaris de Càritas, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

L’Ajuntament ha obert el termini d’inscripcions per accedir al curs d’iniciació al voluntariat, una formació en línia i gratuïta, adreçada a les entitats sense ànim de lucre. Aquesta serà la 24a edició del curs, una formació reconeguda dins del Pla de Formació 2020 del consistori i en el Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Les sessions s’adrecen a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o comencen a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre. Només cal tenir coneixements d’internet a nivell d’usuari i disposar d’un ordinador; el curs no es pot seguir correctament amb el mòbil. Les dates del curs, que té les places limitades, són del 9 de març al 3 d’abril.

A partir d’ara, totes les inscripcions a activitats formatives es poden fer per mitjà del web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat, complimentant un formulari. A més d’aquesta via, les inscripcions es poden tramitar per telèfon –93 745 31 84– i hi ha temps per fer-ho fins al 4 de març.

Publicitat
Comentaris
To Top