Publicitat
BARBERÀ

Magneti Marelli nega que l'ERO temporal estigui relacionat amb el coronavirus

La direcció de l'empresa Magneti Marelli de Barberà del Vallès nega que l'ERO temporal que vol aplicar sobre els seus 400 treballadors estigui relacionat amb afectacions en la producció causades pel coronavirus. El sindicat Comissions Obreres (CCOO) va donar a conèixer la notícia aquest dimecres, atribuint-la directament a l'afectació del virus.

En aquest sentit, el sindicat apuntava que veia amb preocupació aquest escenari, però rebutja l’expedient i insta l’empresa a esgotar les mesures de flexibilitat interna previstes en el conveni abans de plantejar un ERO. Així mateix, CCOO exigia a la direcció de Magneti Marelli que busqués alternatives temporals per intentar resoldre aquesta situació, sense perjudicar les més de 400 persones que té en plantilla a la planta vallesana.

Publicitat

En un comunicat, però, la companyia atribueix la decisió a la "baixada de vendes generalitzada" que pateix el sector de l'automoció i assegura que "l'ERO es troba en procés de negociació". Amb tot, reconeix que a causa del virus xinès la planta ha patit problemes de subministrament d'algunes peces, fet que ha causat "afectacions" en la producció.

"Estem treballant perquè la trentena de treballadors que s'han vist afectats recuperin la normalitat en un període curt de temps", conclou l'empresa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top