DS MOTOR

Sergi Giralt, 34è al Ral·li de Montecarlo

EL Porsche S Coupé 2.0 al Ral·li de Sergi Giralt i David Nogareda al Ral·li de Montecarlo

El Porsche S Coupé 2.0 al Ral·li de Sergi Giralt i David Nogareda al Ral·li de Montecarlo / CEDIDA

El copilot sabadellenc Sergi Giralt va finalitzar la seva tercera participació en el Ral·li de Montecarlo d’Històrics a la 34a posició de la classificació general. Giralt, que formava tàndem amb David Nogareda a bord del Porsche S Coupé 2.0 de l’any 1969, vana anar escalant posicions amb el pas dels quinze trams repartits en cinc jornades del ral·li monegasc. La falta de neu va ser un hàndicap que va jugar en contra de les aspiracions del sabadellenc. En la categoria III, Nogareda i Giralt van acabar en una meritòria novena posició.

Comentaris
To Top